sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Superhero movie (2008)

Tämän blogin huono puoli on se, että se paljastaa kuinka paljon roskaa oikein tulee katsottua. Nyt oli kuitenkin pakko pistää kökkäreisen työpäivän päätteeksi jotain "aivot narikkaan" -kategoriasta ja digiboksilta osui silmiini siihen tarkoitukseen soveltuva  Superhero movie.


Elokuva on siis parodia supersankari-elokuvista. Tarinan kehykset ovat oikeastaan pölhäisty kaikista kolmesta hämähäkkimiehestä ja sitä on maustettu vähän mm. Batmanilla ja X-menillä.

Pääosassa toimii joku tuntematon poika (Drake Bell), joka ei mitenkään erityisesti mieleen jäänyt ja samaa kaliiperia oleva tyttö (Sara Paxton) hänen ihastuksen kohteenaan. Ainoa erotus Tobeyn Spiderman-hahmoon on se, että Drakea ei purrut radioaktiivinen hämähäkki vaan sudenkorento. Sivuosassa vilahtaa Pamela Anderson (pun intended).

Nauroin elokuvan kanssa miltei ainoastaan silloin kun Draken hahmon setä oli ruudussa, häntä nimittäin näytteli edesmennyt Leslie Nielsen. Siinä miehessä vaan on sitä jotakin. Enimmäkseen elokuva oli kuitenkin pelkkää epäinnovatiivista kopiointia alkuperäisistä Spideistä sekä kehnoa pieruhuumoria.

*(1/2 Leslie-lisä)

Ohjaaja: Craig Mazin (The Specials)
Pääosissa: Leslie Nielsen, Sara Paxton, Drake Bell
Kesto: 75min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.