sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

The A-Team (2010)

Lainasin kirjastosta elokuvan The A-Team. En edes ala spekuloimaan, että miksi niin tein.  Elokuva perustuu 80-luvun samannimiseen sarjaan, josta en ole nähnyt jaksoakaan. Tiedän kuitenkin sarjassa näytelleen Mr.T:n hänen maineensa ja ostos-tv:n kautta.

Elokuva kertoo Irakin sodan veteraani -sotilaista, jotka muodostavat A-ryhmän. Sotilaat lavastetaan syyllisiksi rikokseen jota he eivät ole tehneet. Tavoitteena heillä onkin, että saisivat maineensa puhdistettua. A-Teamin muodostavat; Hannibal (Liam Neeson), Face (Bradley Cooper), B.A Baracus (Quinton 'Rampage' Jackson) ja Murdock (Sharlto Copley). Elokuvan pääosanaisena ja Facen rakkauden kohteena hyörii Jessica Biel Charissa Sosa:na.


 KABOOM! CRASH! PUM! SMACK! Nämä neljä sanaa kuvailevat hyvin elokuvan sisällön. Kävin laittamassa elokuvan loppupuolella pyykit narulle kun ei oikein jaksanut keskittyä.

Elokuvassa oli joitain ihan hauskoja dialogin pätkiä, mutta pitkitetyt toimintakohtaukset veivät ainakin minun katselukiinnostukseltani mehut. Elokuvassa käytettiin myös jatkuvasti kerronnan tehosteena kelmeän sinisävytteisiä flashbackeja rasittavuuteen asti.

Jos räjähdykset on jee! Niin suosittelen.

*1/2

Ohjaaja: Joe Carnahan
Pääosissa: Liam Neeson, Bradley Cooper ja Sharlto Copley
Kesto: 117min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.