sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 6. elokuuta 2012

Blonde Ambition (2007)

Katsoin televisiosta tulleen Jessica Simpsonin tähdittämän laatuelokuvan - Blonde Ambition.

Katie (Jessica Simpson) on pikkukaupungin kasvatti, joka päättää yllättää New Yorkiin matkustaneen poikaystävänsä Billyn (Drew Fuller). Katie kokee karvaan pettymyksen kun löytää Billyn sängystä toisen naisen. Katie päättääkin, että jää kaupunkiin asustelemaan ystävänsä luokse ennen kuin keksii mitä elämälleen tekee.

Katie saa hieman turhankin helposti töitä suuryrityksen pomon assarina, Käykin ilmi, että työntarjoajilla (Andy Dick ja Penelope Ann Miller) ei ollut aivan puhtaat jauhot pussissa. Katie myös ihastuu firmassa postinjakajana toimivaan Beniin (Luke Wilson).

 
Taitaa olla jo sääntö eikä poikkeus, että menestyvän naisartistin pop-saralla on pakko tehdä jonkinlainen ryysyistä rikkauksiin kaltainen elokuva. Blonde Ambition poikkesi siinä mielessä näistä muista, että Jessica ei laulanut missään vaiheessa.

Elokuvan juoni oli suhteellisen ennalta-arvattava ja typerä eikä Jessica oikein osannut näytellä. Muutenhan elokuva oli varsin...huono. Jos nyt kuitenkin positiivista elokuvasta sanoisi, niin olisi Jessica voinut huonompikin olla ja oli vällillä ihan sympaattinen. Nauroinkin pariin otteeseen, luoja minut armahtakoon.

**

Ohjaaja: Scott Marshall
Pääosissa: Jessica Simpson, Luke Wilson ja Rachael Leigh Cook
Kesto: 93min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.