sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)

Katsoin televisiosta tulleen sarjakuviin perustuvan Fantastic Four -elokuvan jatko-osan Hopeasurffari - virhe! Olisin nauttinut varmaan enemmän katsoessani maalin kuivumista seinään.

Elokuvassa Fantastinen nelikko kohtaa vertaisensa planeettoja syövästä Galactuksesta sekä hänen renkinään toimivasta Hopeasurffarista. Nelikon ainoa nainen Susan Storm (Jessica Alba) suunnittelee samaan aikaan häitään fantastisen sulhasensa kanssa (Ioan Gruffudd). Susan ei ole kuitenkaan varma haluaako sittenkään kasvattaa perhettä jatkuvan kiireen keskelle. Dr. Doom:kin (Julian McMahon) jotain pahoja tekee.

En tiedä toimiiko Hopeasurffari sarjakuvissa, koska en ole yhtään fantastista nelikkoa lukenut, mutta haluaisin tavata sen "brainiacin" jonka mielestä se oli oiva hahmo elokuvaan! Siis pitkään elokuvan pääpahis, joka osoittautuukin hyvikseksi, joka tekee vain pahojaan pakon edessä oli niin naurettavan näköinen hopeaisella surffilaudallaan! WTF!?

Muutenkin elokuvaa oli niin rasittavaa katsoa. Siinä ei ollut mitään kunnon juonta. Vitsit olivat kamalia, eikä avioon menevällä parilla ollut minkäänlaista kemiaa keskenään. Muistaakseni se ykkönenkään ei ollut mikään jackpot, niin en ymmärrä miksi piti tehdä tällainen vielä kökömpi jatko-osa.

AAargh! ja auts! Oli pakko paketoida lahjoja samalla, kun ei tätä voinut pelkästään katsoa.

*1/2

Ohjaaja: Tim Story (Fantastic four, Taxi)
Pääosissa:Ioan Gruffudd, Jessica Alba ja Chris Evans
Kesto:92min
Valmistusmaa:USA, Saksa, Uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.