sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 6. elokuuta 2012

Hancock (2008)

Viime aikoina on tullut katsottua aika paljon p*skaa. Tällä kertaa vuorossa Hancock.

Hancock (Will Smith) on maailman vihatuin supersankari. Hän pelastaa kyllä ihmisiä pulasta, mutta tuhoaa kännipäissään siinä samalla paljon kaupungin omaisuutta.

Eräänä päivänä Hancock pelastaa maailman pelastamiseen omistautuneen PR-miehen Rayn (Jason Bateman). Ray päättää, että haluaa tehdä vastapalveluksen kohottamalla Hancockin imagoa. Rayn tuodessa Hancockin kotiinsa, ei Rayn vaimo (Charlize Theron) tunnu tykkäävän miehestä ollenkaan. Hancock on aina luullut olevansa maailman ainoa supersankari, mutta Rayn vaimoon tutustuessaan saa hän tietää, että näin ei olekaan.
 

Hancock  kuuluu niihin elokuviin joita ei olisi koskaan pitänyt tehdä. Antisankarimainen supersankarikaan ei ole mitenkään freesi idea. Ja mieluummin katselin Superman 3:sen pahaa ja juopottelevaa Reevesiä kuin Will Smithin hip hopilla säestettyä renttuilua. Will Smith, Jason Bateman ja Charlize Theron eivät välttämärrä olleet mitenkään erityisen huonoja rooleissa, mutta koko elokuvan idea oli vaan niin idioottimainen, että minkäänlainen näyttelijälahjakkuus ei sitä todennäköisesti olisi pelastanut. Tai no Charlize oli kyllä aika epäuskottava roolissaan.

Katselin imdb:sta että Hancock 2 on tuloillaan, joten kaipa joku elokuvasta sitten tykkäsi.

*1/2

Ohjaaja: Peter Berg (Sairasta sakkia)
Pääosissa: Will Smith, Charlize Theron ja Jason Bateman
Kesto: 92min
Valmistusmaa: USA

1 kommentti:

  1. Miten supersankari, joka pysäyttää luoteja, voi tulla känniin? Sen haluaisin tietää.
    Itsekkään en pitänyt elokuvasta.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.