sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 27. elokuuta 2012

Kevin of the North (2001)

Ostin Fida:sta DVD:n Kevin of the north.

Kevin Manley (Skeet Ulrich) työskentelee Losilaisesssa matkatoimistossa kurjan pomon alaisuudessa, kun saa kirjeen, että häntä odottaa isoisän perintö Alaskassa. Manley raahautuu Alaskaan vain saadakseen tietää lierolta kuolinpesänhoitaja Thortonilta (Leslie Nielsen), että perinnössä on ehto; Manleyn on osallistuttava koiravaljakkokisaan.

Aurinkoisempiin ilmoihin tottunut Manley on hukassa koiriensa kanssa ja saakin apua viehättävältä Bonnie-neidota (Natasha Henstridge), joka myös osallistuu kisaan. Thorton ei halua, että Manley onnistuu kisassa, koska haluaa saada perinnön itselleen. Isoisä kun on tarinoiden mukaan kätkenyt kulta-aarteen jonnekin Alaskan alueelle ja kartta aarteeseen löytyisi oletettavasti isoisän vanhasta mökistä.


Ostin elokuvan lähinnä Leslie Nielsenin takia, koska ajattelin että saisin muutamat naurut enkä ollut kuullut elokuvasta aikaisemmin. Nyt elokuvan nähtyäni ymmärrän miksi siitä ei ole hirveästi kuulunut; oli aika kehno. 

Teinityttöjen päiväunelma Skeet oli niin väärä valinta esittämään koomista pääosaa kuin vain voi olla. En usko että hän pystyisi kantamaan minkään muunlaistakaan pääosaa. Leslie oli paikoin ihan hauska, mutta elokuvan käsikirjoitus ei antanut siihen paljon mahdollisuuksia. Ainoa positiivinen hahmo olikin viehättävä Natasha, joka hoiti hyvin roolinsa Alaskan ruusuna.

Elokuva oli aika typerä oikeastaan.

**
(imdb 4,4)

Ohjaaja: Bob Spiers (That Darn Cat)
Pääosissa: Skeet Ulrich, Natasha Henstridge ja Leslie Nielsen
Kesto: 86min
Valmistusmaa: Kanada, UK

4 kommenttia:

  1. Tämä löytyy minunkin hyllystä, taisi tulla joskus aikoinaan dvd-laitteen mukana. En ole kyllä katsonut vuosiin, mutta eipä tosiaan tainnut olla kummoinen...

    VastaaPoista
  2. Joo, typeryydessään välillä nauratti, mutta aika kehno.

    VastaaPoista
  3. Tämä leffa on pysyvästi porautunut mieleeni, mutta ei siksi että itse elokuvassa olisi jotain erityisen muistettavaa, vaan se on ainoa minulla videovuokraamosta lainassa ollut elokuva jota en muistanut palauttaa laina-ajan umpeuduttua. Mielenkiintoiseksi asian tekee vieläpä se, että olin tuolloin vielä töissä samaisessa videovuokraamossa.

    VastaaPoista
  4. No hyvä, että olit kuitenkin vuokraamossa töissä, koska tuosta Kevin of the northista olisi ollut aika ikävä vielä maksaa jotain sakkoja.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.