sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Blades of glory (2007)

 Katsoin televisiosta tulleen Hokkarihemmot (Blades of glory).

Chazz Michael Michaels (Will Farrell) ja Jimmy MacElroy (Jon Heder) ovat kaksi USA:laista huippu taitoluistelijaa. Molemmat voittavat tasapisteillä talviolympialaisissa kultaa, mutta päätyvät taistelemaan palkintopallilla niin riehakkaasti, että luisteluliitto päättää ottaa pojilta mitalit pois ja antaa heille ikuisen kilpailukiellon miesten yksilökisoihin. 

Tapauksen jälkeen miesten elämä alkaa mennä alamäkeä, kunnes Jimmyn vanha valmentaja (Craig T. Nelson) saa idean, että miehet osallistuisivat kisoihin parina. Miehiä kun ei ole kielletty osallistumasta pariluisteluun. Oman haasteensa antaa kisaan myös osallistuva Van Waldenbergin sisaruspari (Will Arnett ja Amy Poehler).

Elokuvassa voi myös nähdä Amerikan Office-sarjasta tutun respan eli Jenna Fischerin.


Urheiluparodioiden aatelia. Kuka keksii idean miesten välisestä pariluistelusta?! Vaikkakin niin  typerä, mutta niin hauska. Will Farrelin kaltainen hahmo, jonka vartalo ei ole sieltä trimmatuimmasta päästä ja tämän parina homomainen "Napoleon Dynamite", niin kyllä siinä on mielestäni jo ainekset hyvään elokuvaan. Olen helppo.

***1/2

Ohjaaja: Josh Gordon, Will Speck (Vaihtamalla paranee)
Pääosissa: Will Ferrell, Jon Heder ja Amy Poehler
Kesto: 93min
Valmistusmaa: USA

2 kommenttia:

  1. Tässä on se mikälie rautalootus, tms. vastaava temppu (eli se mitä luistelijapari harjoittelee) ja se nauratti minua suunnattomasti. Varsinkin se ajatus, että vaikka se temppu lopulta onnistuu roolien vaihdon vuoksi, niin sen sanottiin johtavan aina toisen osapuolen kuolemaan. Miksi hitossa he edes päättäisivät kokeilla koko temppua, jos sen seurauksena aina ja vääjäämättä toinen tulisi kuolemaan.

    Siihen temppuun liittyvä propagandavideo oli kanssa tosi hauska.

    VastaaPoista
  2. Joo, rautalootuspa hyvinkin! :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.