sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 3. marraskuuta 2012

Killers (2010)

Katsoin eilen televisiosta tulleen Killersin. Ei olisi pitänyt.

Ashton Kutcher näyttelee salaista agenttia nimeltä Spencer Aimes, joka tapaa työmatkallaan Nizzassa lomareissulla olevan Jenin (Katherine Heigl). Spencer ja Aimes rakastuvat toisiinsa, muuttavat yhteen ja menevät naimisiin. Spencer päättää jättää vaarallisen työn taakseen. Pariskunta eleleekin leppoisasti muutaman vuoden kunnes Spencerin vanha työnantaja antaa uuden keikan Spencelle.

Käy ilmi, että Spencen ja Jenin elämää ollaan tarkkailtu jo pidemmänkin aikaa ihmisten toimesta, jotka haluvat Spencen hengiltä. Puolet elokuvasta meneekin pakoillessa näitä tappajia. Käy myös ilmi, että Jen on raskaana.


Ashton Kutcher ei osaa näytellä. En itse asiassa saa nyt mieleeni yhtään hyvää elokuvaa, jossa hän olisi ollut pääosissa. Huomasinkin juuri, että hän on voittanut roolisuorituksestaan Razzien. Voitto suorituksestaan Teen choice awardissa kertoo puolestaan sen miksi hänet kuitenkin jatkuvasti kiinnitetään pääosiin taidottomuudestaan huolimatta. Heigl on mielestäni ihan hauska näyttelijätär, mutta ei pystynyt pelastamaan tätä kamalaa kurapätkää omalla yksiulotteisella roolillaan. 

Elokuvassa oli liikaa sekoilua enkä minä ainakaan kerennyt tykästymään pariin niin paljon, että en olisi toivonut heidän kuolemaansa.  Sivujuoni Jenin isästä (Tom Selleck) kuinka hänkin oli oikeasti salainen agentti oli typerä. 

Tämä elokuva laahasi syvällä mudassa.

*

Ohjaaja: Robert Luketic (Blondin kosto, The Ugly truth)
Pääosissa:Katherine Heigl, Ashton Kutcher ja Tom Selleck
Kesto:100min
Valmistusmaa:USA


2 kommenttia:

  1. Joo, ei Ashton Kutcheria voi lahjakkaaksi näyttelijäksi haukkua. Muistan Perhosvaikutuksen ilmestyessä jopa jonkin verran kehuneenikin miestä siitä, että osaa hän olla muutakin kuin se ääliö 70's Showsta, mutta uusintakatselu osoitti, että vain verrattaessa tuohon tv-sarjaan ja siihen Punk'd-hölmöilyyn vaikuttaa hän jokseenkin hyvältä Perhosvaikutuksessa, sillä loppujen lopuksi ei hän kovin hyvä ole siinäkin.
    Siispä jos jokin Kutcherin leffa tulee katsottua, tulee se katsottua muista syistä kuin hänestä. Killersia en ole nähnyt, mutta Tom Selleck näyttäisi olevan tällä kertaa se syy.

    VastaaPoista
  2. Niin joo, Perhosvaikutus oli kyllä kaikkein siedettävin elokuva missä olen hänet pääosassa nähnyt vaikka ei tosiaan siinäkään "räjäyttänyt pankkia".

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.