sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 21. elokuuta 2013

The Sitter (2011)

Mielestäni kasarikomedia Ilta kaupungilla tai alkuperäisesti Adventures in Babysitting oli lapsena loistava komedia ja Elisabeth Shue ainakin melkein maailman kaunein. Hieman hämmennyinkin kun laitoin tämän Jonah Hillin tähdittämän The Sitterin pyörimään, koska juoni tapaili tuota Ilta kapungilla -elokuvaa eikä missään ollut mainintaan siitä, että se olisi ollut tarkoituksellinen remake. Elokuvaa oli toki päivitetty enemmän "tähän päivään" ja mukana oli muun muassa kovia huumeita ja härskejä rap-lauluja laulava tyttö (joka ei ole muuten kaukaa haettu, nimittäin kuulin kun naapuruston kakara lauloi pihalla jotain tämän tapaista rappi-laulua: "fuck me like a brother, pussy like an oven". Siis mitä?)

Hoidettavat lapset ja sitteri.
 Noah (Jonah Hill) on työtön luuseri, joka asuu äitinsä luona. Eräänä iltana hän joutuu äitinsä sijaiseksi hoitamaan tuttavan lapsia. Ilta ei mene rauhakkaasti kun villit lapset ja huumeita haluava "tyttöystävä" pistävät Noahin koetukselle.

Vaikka elokuva ei mikään loistokas ollutkaan, niin onnistui se kuitenkin olemaan yllättävänkin viihdyttävä (siis alhaisiin odotusiini nähden). Olisinkin toivonut, että elokuva olisi voinut olla rehellinen remake tuolle Ilta Kaupugille.

**1/2

Ohjaaja:David Gordon Green

Pääosissa:Jonah Hill, Max Records, Ari Graynor
Kesto:81min
Valmistusmaa: USA

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.