sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

tiistai 17. lokakuuta 2017

Lokakuu kuuluu kauhulle, part III/VIII: Death Roll (2002)

Death roll aka Crocodile 2: Death Swamp omaa hienon alkuperäisen nimen lisäksi paljon korneja kohtauksia ja letkeää musaa. 

Joukko pankkiryöstäjiä pakkautuu lentokoneeseen. Lentoemäntänä kyseisellä lennolla päivystää Mia (Heidi Lenhart), joka on elokuvan pääosaleidi. Lento osuu myrskyn keskelle ja lennonjohto antaa käskyn kääntyä takaisin. Ryöstöjengi on kuitenkin eri mieltä ja kaappaa lentokoneen päästäkseen kohteeseensa Meksikoon. 

Myräkkä on niin voimakas, että syöksyy lentokone maahan keskelle soisia seutuja. Ja ketkä viihtyy soissa? No krokot tietenkin. Mian poikaystävä (Chuck Walczak) odottaa naistaan Meksikossa sydän syrjällään kun kuulee uutisista lennon kohtalosta. Hän päättääkin palkata päihtyneen "köyhän miehen Crocodile Dundeen (Martin Kove)" pelastusoperaatioon.

Apua! Jättikroko iskee
Elokuvassa oli mukavaa b-luokan tuntua heti alkumittelöistä asti. Kämäinen näyttely ja halpisfiilis toi omat vibansa, mutta elokuva jää vähän sille rajalle ettei ole tarpeeksi kökkäröinen ollakseen hauska, mutta ei myöskään tarpeeksi hyvä ollakseen kiinnostava tai pelottava. Muun muassa Karate Kidistä Reesenä tuttu Martin Kove toi ruutuun ilmestymisellään hieman lisää vetovoimaa pätkään.

Ihmiset olivat yleisesti ottaen sen verran ärsyttäviä, että kun krokotiili otti jonkun leukoihinsa, niin sitä oli enemmän sen krokotiilin puolella.

*1/2

Ohjaaja: Gary Jones (Spiders, Mosquito)
Pääosissa:Heidi Lenhart, Chuck Walczak, Jon Sklaroff
Kesto:1h29min
Valmistusmaa:USA

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.